Maak het thuis gezellig met de gordijnen uit onze NL Label collectie.

Van Haaren Woninginrichting als je voor zeker gaat.


Gordijnen, het zijn echte sfeermakers voor je interieur. Toch, en misschien wel juist daarom, kan het kiezen van gordijnen een flinke uitdaging zijn. Er bestaan veel soorten: puur decoratief, met een verduisterende functie of om inkijk tegen te gaan. Om nog maar niet te spreken over alle kleuren en dessins waar je uit kunt kiezen. We helpen je graag kiezen! De gordijncollectie van ons private label NL Label bestaat uit meer dan 200 soorten stoffen, die ieder weer in heel veel kleuren leverbaar zijn. Van transparante tot verduisterende stoffen en van effen stoffen tot dessins. Kom naar Van Haaren Woninginrichting, jouw binnenhuisadviseur in de regio voor de regio Oss, Rosmalen & Grave, om alle stoffen te zien en voelen en je te laten adviseren over de geschikte gordijnen voor jouw woning.

de voordelen van ons private label NL Label.

  • de mooiste producten, geselecteerd op basis van dé woontrends van dit moment.

  • de collecties zijn samengesteld door onze eigen stylisten.

  • de producten in de NL Label collectie zijn niet alleen gekozen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege goede kwaliteit.

  • wij garanderen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

  • elk NL Label product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • je krijgt op NL Label producten altijd een passende garantie.

bekijk onze folder vol voordeel md-lg

bekijk onze folder vol voordeel

Van Haaren Woninginrichting is de erkende interieurspecialist in gordijnen voor de regio voor de regio Oss, Rosmalen & Grave.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe gordijnen!
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.