Moodboard van demaand januari: earthelements

Deze maand beginnen we fris met een nieuwe look van de maand, geïnspireerd door de nieuwste Kobe collectie Earth. Deze look gaat over de essentie van eenvoudige aardse elementen en het ontdekken van zijn chique kanten. De Kobe stylisten hebben tijdens deze photoshoot kleuren en decoraties met een chique ondertoon gebruikt, waarmee een elegante en nonchalante uitstraling wordt gecreëerd om 2020 mee te starten.

Kleurenpalet

Aardetinten zoals zand, antraciet, kameelbruin en beige worden gecombineerd en opgelicht met okergele accenten en metallic highlights. Deze kleuren creëren een warme, chique sfeer voor deze look.

Chique accenten

Combineer aarde- met metaaltinten om een vleugje luxe toe te voegen aan je interieur. De Earth-collectie van Kobe biedt een scala aan stoffen met subtiele chique highlights die een vleugje glamour toevoegen. Door deze chique details ook toe te voegen aan accessoires zoals lampen en vazen lift je de sfeer op eenvoudige wijze.

Natuurlijke decoraties

Breng de structuren en materialen in de kamer in evenwicht met gebruik van natuurlijke decoraties zoals planten, ambachtelijk keramiek, een wollen plaid of andere aardse accenten.

Gratis interieuradvies

Wil je thuis aan de slag met de kleuren uit dit palet? Wij kijken graag met je mee en helpen met het maken van de juiste kleur- of stofkeuze. Wij adviseren u graag in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies.