De drie meestgelezen blogs vandecember

We voorzien je elke maand van inspirerende blogs met tips voor jouw interieur, maar we kunnen ons voorstellen dat je ze niet altijd leest of voorbij hebt zien komen. Dus, mocht je ze gemist hebben, dan ben je met dit overzicht gelijk weer op de hoogte! Tijd voor een overzicht van de blogs die in december het meest gelezen zijn.

Zonwering kiezen, juist in de winter

Bij zonwering denk je misschien aan de zomer. Maar niets is minder waar, juist in de winter is ook zonwering heel belangrijk én functioneel voor je woning. We vertellen je in het blog ‘Zonwering kiezen, juist in de winter’ graag waarom en geven je tips voor het kiezen van de juiste zonwering voor jouw huis.

Maak het knus met gordijnen

Gordijnen en raamdecoratie zijn vaak de laatste stap als je je huis aan het (her)inrichten bent. Toch is het een belangrijke stap, gordijnen maken je interieur namelijk helemaal af en zorgen ervoor dat je huis knus en behaaglijk aanvoelt. We vertellen je daarom in het blog ‘Maak het knus met gordijnen’ graag welk effect gordijnen hebben in je interieur.


Hoe leg je een vloerkleed neer?

Een vloerkleed is heerlijk warm aan je voeten, geeft een strakke vloer een zachte uitstraling, verbetert de akoestiek in huis. Daarnaast zorgt een vloerkleed, als je het op de juiste manier neerlegt, ook nog eens voor verbinding in je interieur. Maar wat is dan de juiste manier om je vloerkleed neer te leggen? We geven je in het blog ‘Hoe leg je een vloerkleed neer?’ een aantal tips!

Wil je onze tips en inspiratie niet missen? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter. Daar laten we weten wanneer er een nieuwe blog online staat én houden we je op de hoogte van onze acties.