De drie meestgelezen blogs van2019

Elke week houden we je op de hoogte van de nieuwste interieurtrends en woontips. Met zo’n grote verscheidenheid aan onderwerpen, kunnen we ons voorstellen dat deze niet allemaal aan je voorbijkomen. Een leuk moment om terug te blikken op de meest gelezen tips en trends van 2019. Ter inspiratie of gewoon, als fijn leesvoer. Dit zijn ze, de drie best gelezen blogs van het afgelopen jaar:

# 1 De woontrends voor 2019

We begonnen het jaar met een overzicht van de nieuwste trends. Volgens de voorspellingen haalden we vooral ronde vormen, warme kleuren en veel planten in huis. Trends die nog volop aanwezig zijn, dus laat je nog eens inspireren!
Lees de blog

#2 Alles over gordijnen

Gordijnen zijn enorm bepalend in je interieur. Niet alleen om je stijl te benadrukken, maar ook de isolerende en geluiddempende werking zijn een fijne bijkomstigheid. Bij het ophangen van gordijnen komt dan ook meer kijken dan alleen het uitzoeken van een mooie stof. Het resultaat valt of staat met de manier waarop de gordijnen worden opgehangen en welke materialen je kiest. Lees alles wat je moet weten in deze blog.
Lees de blog

#3 Spiced Honey werd kleur van het jaar

Door Flexa uitgeroepen tot kleur van 2019: spiced honey. De elegante kleur zagen we veel terug in wooncollecties en combinaties met andere warme kleuren. Heb jij de kleur toegepast in je interieur? Ook komend jaar gaan we de kleur nog veel veel zien. Hij combineert namelijk uitstekend met de trendkleur voor 2020; Tranquil Dawn.
Lees de blog

Voor 2020 wensen we je een happy new home! Ben je toe aan vernieuwing in huis of een compleet fris interieur? Kom langs om je wensen te bespreken en laat je inspireren door de nieuwste trends.