Maak hetknus metgordijnen

Gordijnen en raamdecoratie zijn vaak de laatste stap als je je huis aan het (her)inrichten bent. Toch is het een belangrijke stap, gordijnen maken je interieur namelijk helemaal af en zorgen ervoor dat je huis knus en behaaglijk aanvoelt. We vertellen je daarom graag welk effect gordijnen hebben in je interieur.

Gordijnen maken je interieur helemaal af

Waar een nieuwe vloer vaak de basis vormt voor een nieuw interieur, maken gordijnen je nieuwe interieur helemaal af. Ook als je toe bent aan een make-over van je interieur zijn gordijnen goede sfeermakers en sfeerbepalers. Met nieuwe gordijnen in een opvallende of subtiele print, van een bijzondere stof of in een stijlvolle uni kleur kun je heel het interieur een touch up geven. Pas de accessoires op de kleuren van de gordijnen aan en de make-over is compleet!

Gordijnen zorgen niet alleen voor veel warmte en sfeer in huis, gordijnen hebben nog meer te bieden. Gordijnen houden zonlicht en kou tegen, geven privacy en zorgen ervoor dat de akoestiek in de ruimte verbetert.

Gordijnen verbeteren de akoestiek in huis

In een lege woning klinkt het hol en wordt al het geluid weerkaatst. Dit probleem met de akoestiek los je helaas niet direct op door meubels en accessoires in de ruimte te plaatsen. Met de juiste raambekleding kun je jouw woning minder hol laten klinken en de akoestiek in huis verbeteren. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle overgordijnen in combinatie met zonwering voor een optimale akoestiek in huis.

Gordijnen zorgen voor een besparing op je energierekening

Naast het verhogen van de sfeer en het verbeteren van de akoestiek in huis kunnen gordijnen ook bijdragen aan een besparing op je energierekening. Kies voor gordijnen met een hoge isolerende waarde. Deze gordijnen houden de kou buitenshuis, en dat scheelt in de stookkosten! Isolerende gordijnen leveren niet alleen in de winter voordelen op, ook in de zomer zorgen ze ervoor dat je woning lekker koel blijft!

Wil jij weten welke gordijnen goed bij jouw interieur passen? Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Zo weet jij zeker dat de gordijnen jouw huis helemaal af maken. Kom langs in onze winkel of maak alvast een afspraak voor persoonlijk interieuradvies!