Energie besparen met Van Haaren Woninginrichting

Isolerende tips voor een warm en comfortabel thuis

Energiebesparing is urgenter dan ooit. Wist je dat je ook energie kan besparen met jouw interieurkeuzes? Met de juiste raamdecoratie en vloeren kan jouw verwarming een stuk lager, waardoor je veel kan besparen. Hoeveel is onder meer afhankelijk van h...
Lees meer


Uitgelicht: energiebesparende raamdecoratie

In de wintermaanden komt er heel wat kou via je ramen naar binnen, en ontsnapt er op dezelfde manier warmte naar buiten. Dat kan oplopen tot wel 50 procent. Zonde, toch? Een slimme manier om de warmte in huis te houden: de juiste raambekleding! Ga bijvoorbeeld voor de isolerende werking van Duette® Shades van NL Label of Luxaflex®, voor elegante Silhouette® Shades of een combinatie van zonwering en gordijnen.

De ene raambekleding isoleert beter dan de andere. De besparing hangt ook af van het soort glas, de ligging van het huis en het product. Heb je bijvoorbeeld enkel glas, dan doe je goed aan raambekleding als Duette® Shades met een extra isolerend effect. Architella® Shades hebben zelfs een dubbele cel die dubbelop isoleert. En combineer je je raamdecoratie met gordijnen of kies je voor slimme bediening, dan heb je nog meer invloed op de energiebesparing. Ontdek hoe je je woning energiezuiniger en stijlvoller maakt met onze isolerende raamdecoratie. We adviseren je graag!

In ons nieuwe inspiratiemagazine besteden we aandacht aan energie besparen, maar ook aan een gezond binnenklimaat en akoestiek in huis. Lees onze tips en kijk binnen bij mooie interieurprojecten! Bekijk hieronder het magazine:

Onze slimme acties:

4e Luxaflex® rolgordijn kado

In de collectie van Luxaflex® vind je een uitgebreide keuze rolgordijnen, van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Bovendien neemt textiel geluiden goed op en is daarmee goed voor de akoestiek in huis. Kom langs en profiteer van de actie!

10% korting op Desso maatwerk vloerkleden

Ontdek het geluiddempende effect van een Desso vloerkleed! Fijn voor je voeten én je oren. Kom langs en profiteer direct van 10% korting op Desso maatwerk vloerkleden!

4e NL Label Duette of Plissé kado

Creëer met Duette® of Plissé shades een oase van rust in je huis. Deze revolutionaire raamdecoratie is ontworpen om geluid te dempen en jouw woongenot te verhogen. Kom langs in onze winkel en profiteer direct van de 4e NL Label Duette of Plissé cadeau!

20% korting op Luxaflex® horren

Ontdek nu het gemak van horren, de ideale oplossing tegen insecten. Ook tijdens de lange nazomer! Met een ruime keuze aan gaassoorten en kleuren is er voor ieder wat wils. Kom langs en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

40% korting op elke 2e meter NL Label gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers voor je interieur. Bij NL Label heb je de keuze uit vele stoffen, variërend van transparant tot verduisterend. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We adviseren je graag in onze winkel.

Zo bespaar je energie:

Bespaar energie met gordijnen

Bespaar energie met gordijnen

Ook gordijnen houden de kou goed buiten. De stilstaande laag tussen het gordijn en het raam zorgt namelijk voor een isolatieschild. Doe de gordijnen daarom dicht zodra het avond – en dus kouder – wordt. En hoe dikker het gordijn, hoe beter! Voer je gordijnen voor een extra laag isolatie. In onze winkel vind je een enorm aanbod gordijnstoffen, kom langs voor advies!

Vloeren met vloerverwarming

Vloeren met vloerverwarming

Heerlijk, die vloerverwarming onder PVC, vinyl of Marmoleum. Wist je dat vloerverwarming in combinatie met deze vloeren heel energie-efficiënt is? Doordat de vloeren relatief dun zijn, is de warmteweerstand lager dan bij veel andere vloeren. De thermostaat kan een graad lager!

Tapijt voor extra warmte

Tapijt voor extra warmte

Tapijt voelt heerlijk zacht aan je voeten en isoleert de warmte in de kamer. Hoe hoogpoliger het tapijt, hoe beter het warme lucht vasthoudt. De oppervlaktetemperatuur van tapijt is daarmee hoger dan die van harde vloeren, omdat de warmteafvoer lager is. Heerlijk! Ga voor een kamerbreed tapijt of laat een karpet op maat maken, geheel naar jouw wens!

Ontdek onze energiebesparende oplossingen en maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs:

Na het invullen van het formulieren nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

 

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid