Ontdek de stijlvolle en praktische oplossingen voor jouw ramen.


Of je nu een grote raampartij hebt, een draai-kiepraam of een raam met een bijzondere vorm als rond of driehoekig, in onze collectie vind je voor elk raam een stijlvolle én praktische oplossing. Met binnenzonwering regel je de door jou gewenste lichtinval en verfraai je iedere kamer in huis. Onze collectie binnenzonwering bestaat uit Duette® Shades, Plissé Shades, Multishades, rolgordijnen, Silhouette Shades, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën (van hout en aluminium), verticale jaloezieën en shutters. In de collectie van NL Label vind je een breed aanbod aan materialen, kleuren en stijlen. Alle binnenzonwering van onze leveranciers Luxaflex®, JASNO en ons private label, NL Label, is leverbaar in verschillende materialen van stof tot metaal en hout en in diverse kleuren, prints en kwaliteiten. Voor elke ruimte in jouw huis is er geschikte raamdecoratie te vinden. Kom naar Van Haaren Woninginrichting, jouw binnenhuisadviseur in de regio voor de regio Oss, Rosmalen & Grave, om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over de geschikte zonwering voor jouw woning.

Voordelen en nadelen van gordijnen.

 • +

  gordijnen zorgen voor privacy

 • +

  met gordijnen verbeter je de akoestiek in huis

 • +

  gordijnen dragen bij aan de isolatie van je woning

 • +

  je regelt met gordijnen de gewenste lichtinval

 • +

  met gordijnen kun je de sfeer van je interieur bepalen

 • -

  gordijnen kunnen een ruimte kleiner laten lijken

 • -

  gordijnen kunnen veel ruimte in beslag nemen en daardoor daglicht wegnemen

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

Van Haaren Woninginrichting is de erkende interieurspecialist in zonwering voor de regio voor de regio Oss, Rosmalen & Grave.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe zonwering!
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil het beste productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij nemen graag alle tijd voor een écht passend productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

onze merken.