NL Label PVC

40% korting op elke 2e meter NL Label PVC.

40% korting op elke 2e meter NL Label PVC

Geldig tot 27-10-2023

In de collectie van NL Label vind je een uitgebreide keuze kwalitatieve PVC vloeren. Iedere vloerenwens, zoals een visgraat of betonlook, kunnen we hierdoor realiseren. Kom langs en profiteer van de PVC actie!

Actievoorwaarden
  • Exclusief egaliseren en leggen
  • Niet in combinaties met andere acties en/of kortingen
  • Actie geldig t/m 31 juli 2023
  • Vraag onze interieuradviseurs naar de deelnemende collecties

Bekijk ook onze andere acties

4e Luxaflex® rolgordijn kado

In de collectie van Luxaflex® vind je een uitgebreide keuze rolgordijnen, van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Bovendien neemt textiel geluiden goed op en is daarmee goed voor de akoestiek in huis. Kom langs en profiteer van de actie!

10% korting op Desso maatwerk vloerkleden

Ontdek het geluiddempende effect van een Desso vloerkleed! Fijn voor je voeten én je oren. Kom langs en profiteer direct van 10% korting op Desso maatwerk vloerkleden!

4e NL Label Duette of Plissé kado

Creëer met Duette® of Plissé shades een oase van rust in je huis. Deze revolutionaire raamdecoratie is ontworpen om geluid te dempen en jouw woongenot te verhogen. Kom langs in onze winkel en profiteer direct van de 4e NL Label Duette of Plissé cadeau!

20% korting op Luxaflex® horren

Ontdek nu het gemak van horren, de ideale oplossing tegen insecten. Ook tijdens de lange nazomer! Met een ruime keuze aan gaassoorten en kleuren is er voor ieder wat wils. Kom langs en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

40% korting op elke 2e meter NL Label gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers voor je interieur. Bij NL Label heb je de keuze uit vele stoffen, variërend van transparant tot verduisterend. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We adviseren je graag in onze winkel.

Ik wil gebruik maken van deze actie:

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief