Alle actuele aanbiedingen van Van Haaren Woninginrichting.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

10% bestedingstegoed op vloerkleden bij Therdex PVC

Een tegoed op warme voeten bij aankoop van een Therdex PVC vloer! Bij aankoop van Therdex PVC ontvang je nu 10% bestedingskorting op een vloerkleed naar keuze. Kom snel langs in de winkel en kies uit de prachtige PVC designs en kies jouw ideale warme vloerkleed.

4e Luxaflex® Rolgordijn kado

Rolgordijnen van Luxaflex® zijn de ideale manier om daglicht en privacy goed af te stemmen op jouw wensen. Kies uit de vele kleuren en designopties, waaronder GreenScreen® Sea-Tex®-stoffen. Deze bestaan voor 50% uit gerecycled plastic afval uit de oceaan. Super duurzaam dus! Kom langs en profiteer net als het milieu van jouw aankoop.

50% korting op de 2e hor van Luxaflex®

Geniet ongestoord van frisse lucht met de horren van Luxaflex®. Profiteer tot en met 15 april van 50% korting op de 2e hor. Dat is nog eens een goede start van het voorjaar!

40% korting op elke 2e meter NL Label gordijnen

Op zoek naar manieren om energie te besparen? Gordijnen zijn isolerend en bovendien een sfeervolle toevoeging aan een ruimte. Of je nu voor gevoerde gordijnen, inbetweens of een combinatie van zonwering en gordijnen gaat; de keuze in stoffen en dessins is oneindig. Kom langs voor persoonlijk advies waarbij we samen op zoek gaan naar de mooiste NL Label gordijnen voor jouw huis.

40% korting op elke 2e meter NL Label PVC

In de collectie van NL Label vind je een uitgebreide keuze kwalitatieve PVC vloeren. Iedere vloerenwens, zoals een visgraat of betonlook, kunnen we hierdoor realiseren. Benieuwd naar de collectie? Kom langs voor een maatwerk oplossing voor jouw huis!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief