Alle actuele aanbiedingen van Van Haaren Woninginrichting.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

4e Luxaflex® Duette® Shades kado

Bespaar energie met Luxaflex® Duette® Shades! Deze bijzondere zonwering met honingraatstructuur werkt extra isolerend, waardoor je de warmte binnenhoudt en minder energie verbruikt. In december ontvang je de 4e Duette ® Shade kado, dus kom langs en profiteer! Onze opgeleide Luxaflex® specialisten helpen je graag met een passende oplossing voor jouw huis.

4e NL Label zonwering kado

Op zoek naar nieuwe zonwering? Ga voor lichte, luchtige vouwgordijnen deze zomer! Passend bij iedere woonsmaak. Je ontvangt nu de 4e NL Label vouwgordijn kado. Vraag ons gerust om persoonlijk advies of plan een afspraak.

40% korting op de 2e meter NL Label PVC

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Bij aankoop van heel veel NL Label PVC kwaliteiten ontvang je nu 40% korting op de 2e meter. Er is keuze uit planken, visgraat dessins, betonlook en tegeldessins. Kom binnen en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen

Ontvang nu 40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen. Kies uit vele stoffen en variaties, van transparant tot bijna verduisterend. Of kies voor naadloze gordijnen met kamerhoge stoffen. Kom binnen en vraag naar de deelnemende stoffen en voorwaarden.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief